Manifesto

Gamingkulturen har varit en stor del av våra liv sen vi var små. Vi ser att den skapar gemenskap, uppmuntrar problemlösning och fyller ett behov av underhållning.

Men gaming kan också betyda många timmar inomhus, omprioriterade matvanor och minskad fysisk aktivitet. Hur kan vi lyfta den här problematiken och skapa en förändring? Boostat jobbar för att stärka hälsan hos gamers. I spelet, och utanför.

Vad Boostat än gör så ska din hälsa och ditt intresse för gaming alltid stå i centrum. Vi fokuserar mindre på prestation och mer på själva upplevelsen.

  • Maurice Hill

    Är sedan 2013 aktiv på YouTube som profilen L22. Med 250k+ följare anses han idag vara en av sveriges främsta gaming influencers och lägger dagligen upp material i form av spelvideos (GTA5, Fortnite, Need For Speed m.fl) tillsammans med vloggar och reaction videos.

    L22 YouTube 
  • Félix Hill

    Har 15+ års erfarenhet av att jobba med produktion och marknadsföring för digitala medier på världsledande designbyråer. Har tidigare jobbat med kunder som Google, Disney, Supercell, Netflix, HBO, Yuga Labs och Lego. Jobbar idag som Creative Director.

    felixhill.com 

Vad är BOOSTAT?

Kontakta Oss